top of page

Mottagning Helsingborg
073-502 70 95

Mottagning Höör
073-234 51 72

Vår nya integritets- och sekretesspolicy träder i kraft från den 25 maj 2018. Klicka här för mer information.
© 2024 Audionomcentrum.

Våra mottagningar

Helsingborg

Vår mottagning i Helsingborg ligger i Kavalleristen, gamla Berga Kasern. Här har vi två utprovningsrum med gott om plats och ett väntrum som är trevligt inrett. Du hittar oss lätt i entréplan, gå till vänster när du kommer in i huvudentrén. fri parkering i området.

Höör

Mottagningen ligger centralt i Höör i närheten av Höörs Vårdcentral.
Det är ca 8 minuters gångpromenad från tågstationen.
Fri parkering i området.

Audionommottagning

Vi vänder oss till dig med nedsatt hörsel och som är i behov av hörselrehabilitering eller till dig som vill förebygga  en hörselnedsättning genom att använda hörselskydd. Vi vänder oss också till dig som är i behov av tillbehör då dina hörapparater ej räcker till i alla situationer eller till dig som redan har hörapparat och behöver byta ut de. 

 

Vår audionommottagning är inte ägd eller knuten till någon enskild leverantör. Att vi är leverantörsoberoende betyder att vi kan erbjuda den senaste tekniken från alla leverantörer.

 

Vår ambition är att kunna erbjuda en hållbar och långsiktig hörsellösning för dig, samtidigt som vi håller en hög servicenivå. 

Vi är ett privat företag som ägs och drivs av Susanne Eriksson och Joy Malmén, vi arbetar även på uppdrag av Region Skåne och är en auktoriserad audionommottagning. Vi är legitimerade audionomer med 20 års erfarenhet inom hörselvård och hörselrehabilitering.

Boka hörselundersökning idag!

Joy Malmén

Legitimerad Audionom

AudionomC_2__DSC0833_liten_edited.jpg

Susanne Eriksson

Legitimerad Audionom

bottom of page